Dose safari give iPhone x for 1$

So basically I was surfing safari on 6/2/2018 and a box on my iPhone 7 screen popped up and it mentioned that I was one of the lucky 10 people to win an iPhone x for 1 dollars (for shipping) only in Saudi Arabia and it requested my zip code,address,name and card number

iPhone 7

Posted on Feb 6, 2018 7:41 AM

Reply
Question marked as Top-ranking reply

Posted on Feb 6, 2018 7:48 AM

That’s a scam. I hope you didn’t give out that information. If you did, cancel the credit card and change your Apple ID password, immediately.

Avoid phishing emails, fake 'virus' alerts, phony support calls, and other scams - Apple Support

18 replies

Apr 19, 2018 2:03 PM in response to 7Leader

Hayır, yanlışsın. Ne Apple ne de Android, ziyaret ettiğiniz web sitelerinden gönderilen komut dosyalarını arayabilme yeteneğine sahip değildir. ** sadece bir Apple sorunu değil, düzeltebilecekleri bir konu. ** nedenle, kimlik avı dolandırıcılığından kaçınmanın yolları hakkında yararlı bilgiler sağlarlar. ** kullanıcı için o kadar hareketli ve Apple üzerinde suçlama haklı ya da gerçekçi değil.

Apr 19, 2018 9:45 AM in response to Abood2722

I can right in English but I prefer to right in my language “Turkish” I hope that it is not a problem.

Merhaba 19 Nisan 2018 günü saat 19:00 sularında safari uygulamasını kullanırken karşıma gelen bir görsel sonucu şanslı olduğumu ve 1 Dolara ıphone. X kazandığımı yazan bir bilgilendirme gördüm inandırı gelmeyen ** bildiriye kredi kartım internet alışverişine kapalı olduğu için devam ettim ve bunun bir dolandırma yöntemi olduğunu anladım. Benim için sorun olabilecek noktası ise ıphone gibi bir büyük markanın kendi özel internet uygulamasında ** ve benzeri bir dolandırıcılık olayına nasıl izin verdiğidir. Ben bir Iphone kullanıcı olarak firmadan bir açıklama bekliyorum. Açıklamanın ötesinde nasıl oluyorda buna izin veriliyor. Yetkili mercilerden en kısa sürede bir ayrıntılı bir açıklama beklemenin hakkım olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla....

This thread has been closed by the system or the community team. You may vote for any posts you find helpful, or search the Community for additional answers.

Dose safari give iPhone x for 1$

Welcome to Apple Support Community
A forum where Apple customers help each other with their products. Get started with your Apple Account.