Previous 1 2 3 4 Next 217 Replies Latest reply: Feb 23, 2008 11:26 PM by girleegirl1119 Go to original post
  • Joseph McNiff Level 1 (0 points)
    Are they any Apple people looking at this issue? I would consider this very serious as we have spent our money on these videos and now they are useless. I have been able to transfer my videos to my iphone and listen to them but I get no audio at all when played thru iTunes.
  • Roy B Level 3 (570 points)
    We're looking into this.
  • Anon1 Level 1 (0 points)
    Following up from another thread. No audio immediately after 7.6 update. What's the scoop kids?
  • cmglynn Level 1 (0 points)
    I have the exact same problem ! I am REALLY getting tired of these software & firmware problems with Apple. Once again there is NO Way to revert back to a working itunes or firmware.I tried and itunes says it cannot use the library in 7.5 as it is associated with a newer version of itunes, so don't waste your time.
  • imrainman Level 1 (0 points)
    Same problem here. No audio on any purchased TV shows, music videos, or video trailer previews since 7.6 upgrade. Isn't that just fantastic. You think I would have learned by now. Another MAJOR problem with an ITunes update! his needs to be fixed ASAP since a downgrade of ITunes will not fix the problem.

    I had a bad feeling when I saw ITunes "updating library" during the 7.6 update! That's what it was doing....messing up the audio on video files!
  • cmglynn Level 1 (0 points)
    Just got off the phone with apple support after a 45 minute wait. Her reply was this is the first time they have heard of this and the only sollution is to go to the support site for itunes and send them an e-mail as she could not help. Spent the next 20 minutes trying to navigate to the location she gave me to send an email but gave up finally. Glad I have had this experience with Apple support BEFORE I bought the imac we were planning on though !
  • cmglynn Level 1 (0 points)
    I kick myself now because I swore I would never again update ANY apple firmware or software until I waited to see if there were bugs. When I checked however the lead pages on the discussion forms I could not see any problems cropping up so I thought it was safe. Funny how the bugs always seem to appear/be worse when an upgrade is made that involves more ways to spend money on itunes or new products with little regard for people who have already bought or are ususing products that are finally working correctly. Little seems to be done now to IMPROVE the older products in any way only to get more money
  • DJ Fubs Level 1 (0 points)
    I also have the same problem here. No audio on any purchased TV shows, music videos, or video trailer previews since 7.6 upgrade. Surely this is a problem associated with iTunes update.
    I haven't tried System restore to yesterday due to other comments about all files will only associate with the new 7.6 version.
    ITunes "updating library" prompt has occured on previous updates so this shouldn't be an issue.
    Come on Apple sort this out and roll out a fix immediately....
  • alienated Level 1 (0 points)
    According to a reply in this thread (from an Apple representative maybe?), they are looking into this issue. I too have no sound from Movies, TV, music videos, and some podcasts in iTunes. My previous post, which Apple called a "rant", was removed from the discussion forum. Their products are made in China, so perhaps they are picking up some bad habits from the intolerant Chinese. So, rest assured, there are Apple people monitoring these posts. They hear your pain...and are listening, I think.
  • Anon1 Level 1 (0 points)
    About 8 months ago they upgraded to ver 7 and video went all to ****. I was so ticked off with them that I quit buying product and canceled my order for a pod. Against my better judgement, I gradually crept back in - bought huge in shows again and POW. They did it to me again. I only have one more thing to say about this FUBAR kids. Unbox.
  • Anon1 Level 1 (0 points)
    Suggestion - subscribers, go to http://www.apple.com/support/itunes/store/
    Click "Check your purchase history" and report a problem. Say "ALL VIDEOS" and "ALL" for title name and order number. I'd say we all deserve a refund for all of our video purchases if they don't fix this asap.
  • chadokimu Level 1 (0 points)
    When I transferred the purchased video files to a video ipod (I did NOT update the firmware as iTunes recommended), they played fine, full sound. So it is just a software glitch with 7.6 and Quicktime.

    Seriously, I know they wanted to get the movie rental function out the door ASAP but no sound on video? They couldn't test for this??
  • artchixx Level 1 (0 points)
    I HAVE NO AUDIO FOR TV SHOWS I PURCHASED!!!
    I knew I shouldn't have udated....dang it!!
    I have no audio on music videos, movie previews, any video...but i can play my songs. I have tried so many things and it's not my pc....
    judging by this thread it must be an apple thing.
    UGH!!!
    so freaking frustrating. Here I was thinking I was glad they got rentals to give amazon a run for its money - i think i will rent from amazon - i can play the stuff i have bought from them! NOT A HAPPY CAMPER!!!
  • Bad Robot Level 1 (0 points)
    Don't see this listed yet in this thread...so I will post it.

    It seems that this audio problem is Windows XP specific. I have the same video/audio problem at work on my Windows XP computer. I checked with my home system which is running Windows Vista 32-bit...and all the video files work fine.

    Hope they fix the problem soon!!!
  • Grumpyhead Level 1 (0 points)
    Same story and yep I am running XP.

    David
Previous 1 2 3 4 Next